Vezetőfejlesztés

Azt mondják, vezetőnek születni kell. Mi nem így tekintünk a vezetésre. A vezetés a szakmai kompetenciákon és ismereteken túl, nagy részben az emberi interakciók összességét jelenti, ami sok vezetőnek komoly kihívást jelent. Mi abban hiszünk, hogy az érzelmi intelligencia fejlesztése jelentősen hozzájárul egy vezető sikerességéhez, eredményességéhez.

Sokan úgy kerülnek vezetői beosztásba, hogy korábban rendkívül jól és szorgalmasan végezték a feladataikat egy adott munkakörben, ezért feletteseik úgy ítélték meg, hogy egyből jó vezetők is lesznek. A szakmai ismeret csak egyik fele a vezetéshez szükséges ismeretnek. Azt tapasztaljuk, hogy a vezetőket kereső cégek számára sokkal fontosabbak, vagy legalább annyira fontosak az emberi kvalitások, a megbízhatóság, a kiszámíthatóság, a kiegyensúlyozottság, mint a szakmai ismeret.

Forduljon hozzánk, ha Önt most nevezték ki, vagy sok éve vezető, de szeretné visszanyerni motivációját, önbizalmát, magabiztosságát. Vezetőfejlesztési tanácsadásunk segítségével Ön is sikeres vezetővé válhat.

MILYEN TÉMÁKON DOLGOZHATUNK EGYÜTT?

Íme néhány tipikus vezetőfejlesztési téma:

  • Érzelmi intelligencia szerepe a vezetésben,
  • Delegálás, empowerment,
  • Időgazdálkodás,
  • Flow és stressz a vezetésben,
  • Vezetői versengés és együttműködés,
  • Vezetői hatékonyság,
  • Visszajelzések adása és fogadása,
  • Jövőképalkotás és stratégia,
  • Munka-magánélet egyensúly

Kérje ajánlatunkat!

Rólunk mondták

“Évát vezetői coach-ként ismertem meg. A Villámfordítás Fordítóiroda épp átalakuláson ment át, meg kellett válnunk a kisvállalkozói attitűdtől és fel kellett vennünk a nagyobbacska cégek működési modelljét. Hétről hétre találkoztunk és a beszélgetések minden alkalommal új gondolatokat szültek. Ezeket a gondolatokat aztán – néha együtt – ötletekké, majd megoldásokká formáztuk, és az adott számomra valódi pozitív visszacsatolást, ha ezek a megoldások végül helyet kaptak a Villám üzleti folyamataiban. Biztos vagyok benne, hogy sokaknak szüksége lenne ilyen segítségre.”

Gál-Berey Tünde, Ügyvezető, Villámfordítás Fordítóiroda

“A cégvezetés napi problémáira megoldást remélve vezetőfejlesztési tréningen vettem részt Évával. A tréninget nagyon hasznosnak találtam: számos olyan problémát világított meg számomra, amelyekkel korábban nem voltam tisztában, vagy ha mégis, nem láttam az azokra való megoldásokat. Értékeltem, hogy a teljes folyamat könnyeden és fesztelenül zajlott, Éva segített abban, hogy őszintén fel tudjam tárni azokat a problémákat, nehézségeket, amelyekről az ember nem feltétlenül beszél szívesen másokkal. Megoldási javaslatai szinte minden területen hasznosak voltak és ezeket a későbbiekben be tudtam építeni a napi folyamatokba. Szívesen ajánlanám őt másoknak is, mivel egy felkészült, profi, a helyzetet jól átlátó és hasznos megoldásokat nyújtó szakembert ismertem meg benne. A mai napig szívesen kérek tőle tanácsokat, ha valamiben fontos döntést kell hoznom.”

Lehelné Mendel Veronika, ügyvezető, InterContact Fordító- és Tolmácsiroda